AGÈNCIA LITERÀRIA

 

Presentació

 

 

A SalmaiaLit representem autors novells i d’altres ja consolidats, així com també catàlegs d’agències i editorials d’Espanya i de l’estranger, ens fixem en noves veus i potenciem aquelles que ja han aconseguit trobar el seu lloc. Cerquem i presentem projectes diversos però personalitzats tant en l’àmbit de la ficció com en el de la no-ficció, tot centrant-nos en una relació propera amb els nostres clients i els seus editors, que tingui com a eix principal el procés d’escriptura i recepció dels textos.

 

SalmaiaLit sorgeix l’abril de 2008, després d’anys d’experiència en el sector editorial, amb la clara vocació de consolidar l’experiència adquirida. Seguirem de ben a prop l’evolució de la indústria editorial tot estudiant les noves tendències i modalitats d’edició per tal d’estar al dia i poder oferir als nostres clients les millors oportunitats de difusió de les seves obres.

 

En aquests moments la nostra web encara està en procés de construcció, per la qual cosa us convidem a visitar el nostre blog, on trobareu més informació sobre els projectes i autors de SalmaiaLit.

.

 

                                          Casal de Montserrat_Camí de la Torre de Sansalvador s/n_Vallvidrera  08017 BCN SPAIN

info(@)salmaialit.com

CATALÀ

Valoració d’originals

 

Per tal de poder evaluar les vostres propostes el més aviat possible us demanem que ens envieu la següent informació a l’adreça info@salmaialit.com:

 

1- una sinopsi detallada de l’obra que volgueu que evaluem (1-2 pàgines).

2- un breu CV de l’autor/a (data de naixement, sexe, lloc de residència, ocupació, publicacions anteriors si n’hi ha, etc…)

3- una breu comparació del vostre text amb d’altres ja existents en el mercat explicant les similituds i/o diferències.

4- les primeres 50 pàgines del text o, en el seu lloc, els capítols corresponents aproximadament a aquesta quantitat de pàgines.

Teniu en compte que no llegirem textos que no estiguin acabats ni contes que no pertanyin a un recull d’aproximadament 120 pàgines.

 

Malhauradament, per manca de temps, no podem contestar totes les propostes que ens arriben. En el cas que ens interessi llegir el text complet de la vostra proposta us ho farem saber en un termini no superior a dos mesos des de la data de recepció dels materials esmentats a dalt.

 

Gràcies per la vostra comprensió

 Pàgina en construcció

SalmaiaLit

*Salmaia: mezcla de aguas dulces y  saladas

*Salmaia: mescla d’aigües dolces i salades

*Salmaia: the mingling of salt and fresh water